Sunday 9 March 2014

Our mission ...

Nahat szoval az az ujsag van hogy ugy nez ki a mi kuldetesunk a ferjemmel az állatmentés ;) Illetve inkább otthonadás állatoknak :) Volt ugye eloszor Neptune az oreg cica akit adoptáltunk :) Aztán most van Monty o is orokbefogadott cica :)
Ma elmentunk vásárolni cicának meg a kígyóknak kaját és hát volt ott egy nyuszi, aki már olyan sokáig volt az uzletben hogy nem eladásra kínálják, hanem orokbeadásra. Olyan édes volt (most nyugodtan lehet hulyének nezni ) hogy komolyan konnyes szemmel figyeltem ahogy próbálta magára vonni a figyelmunket, ugrált az uvegre meg ilyenek. Eljottunk az uzletbol..... 5 perc múlva visszamntunk, a srác nem akarta elhinni hogy ilyen gyorsan eldontottuk hogy márpedig ezt a nyuszit mi hazavisszuk :D Kint lakik a kertben, vettunk neki házikót (nem volt olcsó de csak egyszer kell megvenni ugyebár ) , azt mondták télen is jó lesz neki kint, csak jó sok szalmát kell majd adni neki. De persze tudom hogy majd ha nagyon hideg lesz akkor úgyis behozzuk majd :D Holnap fognak ismerkedni a cicával, Monty eddig csak bentrol figyelhette. Szóval az eddigi lista bovult egy nyuszival. Mindig is szerettem volna nyuszit, csak az eddigi cicák miatt nem mertuk hogy legyen, de ha tudom hamarabb hogy kint is tokéletesen elvannak már rég hoztunk volna. Jah a nyuszi neve: Benson és fiú.



14 comments:

  1. Azok a fülek :) Nagyon édes ! Mi lenne veled , ha itt laknál nálunk ? Az össze állat a házban lakna ?! :D Lassan nyithattok egy kisebb állatkertet , vegyetek törpe tyúkot és kakast elférnének a nyuszival abban a ketrecben :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. jaja es telen behozzuk a torpetyukokat is meg a kakast is :D

      Delete
  2. Bizony! Ezek a fulek! Nagyon szerencses vagy, hogy ilyen szuper korulmenyeket tudsz biztositani nekik. Nekunk is lenne allatkank, de sokat utazunk. Viszont a szomszed erkelyen van am egy nagy nyul. Hat az nem a legszuperebb hely neki. A lakasban azt hiszem neha kiengedik, de szerintem kisebb a hazikoja, mint Bensonnak(a fenti szalmas szint).

    ReplyDelete
    Replies
    1. Igen azt gondolom szerencsesek vagyunk, meg az allatkak is :D Benson eddig ugy nez ki imadja a hazikojat, foleg a lenti szaladgalos reszt, tegnap este itt nevettunk rajta sokaig mit ossze ugralt benne :D

      Delete
  3. Nagyon édes, és egy kisebb palotája van :-) Milyen kajla fülei vannak. Tavaly nekünk is volt 18 nyuszink :-) És ebből 12 saját ellésből... :-) Kint tartottuk mi is őket.

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) ot visszuk jovoheten ivartalanitani mert majd akarunk hozni mellé masikat, de azert kisnyuszik ne legyenek mert mit csinalnank annyi nyuszival? :D a haziko csak 2 szemelyre van tervezve :) anyunak voltak sokszor kisnyuszik, jajj milyen cukik is azok :)

      Delete
    2. Direkt szaporítottuk őket, nagy családot akartunk :-) Az utolsó alomban tarka nyuszik születtek, foltosak, pettyesek...De sajnos tavaly mind elpusztult egy nyúlvészben. Mindenképp oltassátok be! Mi nem tettük és ez lett a vége....

      Delete
    3. jovoheten visszuk ivartalanitasra es akkor megkapja a szurikat is :)

      Delete
  4. Húsvétkor nyithatnátok gyerekeknek egy nyuszi simogatót, annyira édes és olyan klassz otthona lett :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) jajj nagyon cuki az tuti :) ma reggel lattam eloszor asitani meg nyujtozkodni hat halali volt :D

      Delete
  5. Nagyon édes a kis kajlafülű Benson, úgy megsimogatnám! :))

    ReplyDelete
  6. Nagyon tetszik!
    Itt ahol mi lakunk van egy csomo kobor nyul. Csak ugy szabadon. Macskat vagy kutyat nem lattam kobort de nyuszi rengeteg. Azota ugy megszerettem oket en is.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nahat? kobor nyuszit en meg itt nem lattam sosem, de mondjuk cicat-kutyat sem nagyon. Milyen cukik lehetnek ahogy ott szokdecselnek :)

      Delete