Monday 19 August 2013

Monty :)

Ha már Neptune-ról írtam egy egész bejegyzést akkor nem hagyhatom ki a jelenlegi "fiamat" sem, kinek becsuletes neve Monty, mi legfokeppen Montónak becézzuk :)
Természetesen egy cicáról van szó, akit akkor fogadtunk orokbe miután Neptune elment.
Monty leglényegesebb ismertetojele a szokványosnak éppen nem mondható mérete ;) általában 7 kg korul van a súlya, és persze ehhez azért magas és hosszú is. Imádja reggelente a kontosom szélet a szájába véve dogonyozni az oldalamat ez már szinte szertartás nála-mondjuk nemcsak reggel csinálja hanem jelenleg is ugyanis már zuhanyzás után kontosben írok :D Hogy miért Monty lett a kiválasztott? Igazából a férjem választotta. Amikor ot elhoztuk akkor is csak lakást béreltunk,nem volt kert szóval kinti cica ki volt zárva. Monty-nak pedig muszáj bent lennie, mert szegénykémnek cica AIDS-e van (FIV). Nem, nem kaphatjuk el tole,az égadta világon senki nem kap el tole semmit kivéve masik cicát, ezért kell bezárva tartani. Illetve vannak olyan gazdik akik nem torodnek vele hogy más cicát megfertozhet de mi azért figyelunk arra hogy véletlen se menjen ki. Monty is imádnivaló mint Neptune de teljesen más. O nincs igazándiból ránk szorulva, de ettol fuggetlenul mindennap kimutatja a háláját hogy hazahoztuk :)
                     Hat igen :D Kissé jóllakott kinézete van :D Dehát o egyszeruen ilyen, volt diétán, most is a kaja nagy része diétás de nem is érzi jól magát amikor "lefogy" , akkor állandóan alszik ;)
              
Így bújik el ha jon a postás ;) na jó mostanában már nem mert már nagyobb házban lakunk és ez a torolkozo tároló sincs már meg.

És így csinál ha már nem bír várni tovább a reggelire :D                                                                                Ígérem nem egy állatvédo blogot akarok létrehozni de a cicánk fontos része a mindennapjainknak, szóval remélem még nagyon sokáig velunk marad -erre boven van esély még csak 6 éves korul van :) Szeretunk Monty/ Monto :D

No comments:

Post a Comment